free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

13-12-2020

Lelystad

Stadshart

Kerstmarkt

12.00-18.00

100

€45

€10

Stroomaansluiting voor foodstands €15.

Stroomaansluiting voor nonfood voor kerstverlichting is gratis en inbegrepen in de kraamprijs.


Dit is het 3e jaar dat deze kerstmarkt plaatsvindt met aansluitend de lichtjesparade waar werkelijk duizenden mensen naar komen kijken en ook  over de kerstmarkt komen.

Er komen heel veel kerstactiviteiten over de gehele middag. Ook staat er een podium met de gehele middag optredens van artiesten en kerstkoren.

De meeste winkeliers zijn ook open op deze zondag en doen ook mee met een kraam voor de winkel.

Wij willen graag zoveel mogelijk kerst en winter gerichte artikelen zoals kerststukjes, brocante artikelen, dikke truien, jassen, sjaals, mutsen, handschoenen, waxine lichtjes,kaarsen, enz.

Ook andere braderie artikelen zijn welkom. Wij houden de prijs voor een kraam speciaal laag om  iedereen de gelegenheid te geven om deel te nemen aan deze kerstmarkt.

Er wordt zeer veel reclame gemaakt via allerlei kanalen. Er kunnen geen auto´s achter de kramen want u staat op een winkelcentrum tussen de winkels.

Wel kunt u natuurlijk uw auto voor de kraam zetten met in- en uitpakken.

Wij hopen dit jaar op beter weer dan 2019 toen het de gehele dag regende en er veel wind stond. Maar het moet gezegd worden; de meeste van de 60 standhouders zijn blijven staan tot einde kerstmarkt.

E-mailen
Bellen
Info