free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

17-08-2019

Yerseke

Braderie tijdens

de Mosseldag

09.00-18.00

250-300

€90

€20

Foodkraam (max 6 mtr) kost  €150 incl stroomaansluiting. Extra meters €25 per mtr.

Stroomaansluiting nonfood €15 per aansluiting.

De braderie wordt gehouden op de Havendijk en op de visserijhavens dat zijn de Bakenweg, Meerpaalweg en de Willem Alexanderpolder.
Dit zijn allemaal prima locaties.

 
De Mosseldag is een bekend groot evenement dat elk jaar ongeveer 50.000 bezoekers trekt uit binnen- en buitenland. Er komen elk jaar meer dan 100 toerbussen uit het hele land naar dit evenement.

Er is plaats voor 250 a 300  kramen en plaatsen. Vaste standhouders van vorige jaren genieten voorrang indien ze inschrijven voor 1 juni.

De Havendijk wordt vernieuwd aan de kant waar de kramen stonden. Er komt een breed voetpad met een hoge stoep dus er vallen wat kramen af. Een gedeelte komt te staan aan de andere kant van de dijk bij de mosselbedrijven.

Het andere gedeelte komt te staan aan de Willem Alexanderpolder bij de Kettingweg wat ook een goede locatie is.
Aan de Havendijk geldt wie het eerst inschrijft die kan nog staan aan de Havendijk daar is plaats voor ongeveer 80 kramen en plaatsen.

Ook de Willem Alexanderpolder is een doorloop naar de andere havens, vandaar kom je aan de Meerpaalweg en Bakenweg waar het mosselplein en alle schepen liggen.

Dit is een top evenement dus wees er snel bij. Wij doen ons best om alles weer in goede orde te laten verlopen. Alles moet nu in drie maanden geregeld worden dus wij rekenen op de medewerkig van alle standhouders.

Er is van alles te doen deze dag een kermis, dweilbandjes, mosselen eten over het gehele parkoers, het publiek kan meevaren op een mosselschip, enz.

E-mailen
Bellen
Info