free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

28-07-2019

Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet@Sea

Zomerbraderie

11.00-18.00

120

€75

€16,50

(ook voor food)

Verwacht aantal bezoekers 15000!

Stroomaansluiting is niet aanwezig daar moet u zelf voor zorgen.

Dit is een zeer drukke markt met veel vakantiegangers uit binnen- en buitenland.

De braderie wordt gehouden in de duinen aan het strand op het fietspad. Een unieke locatie die al jaren zeer druk wordt bezocht.

Dit jaar houden we één braderie op deze locatie i.p.v. de gebruikelijke twee. We verwachten dan ook extra drukte van standhouders en publiek.

Er kunnen geen auto's of aanhangwagens achter de kramen. Hier wordt streng op toegezien.

Voor de verkoopwagens (food) hebben wij rijplaten beschikbaar. De kosten voor het gebruik hiervan zijn €10 per rijplaat. Ze zijn 3 mtr. bij 1 mtr. Deze moeten bij de inschrijving worden opgegeven (onder opmerkingen).

Wij plaatsen beperkt food; 1 met friet en snacks, 1 met hamburger en braadworst, 1 met loempia's, 1 met visproducten(gebakken), 1 met paling en zalm, 1 met kipproducten, 1 met poffertjes, 1 met churros, enz.

Er zitten in de omgeving zeer veel campings, bungalowparken, hotels en pensions. Er wordt dan ook zeer veel reclame gemaakt via borden, flyers, kranten, raambiljetten, enz.

Deze markt houden we voor het zesde jaar en is al aardig een traditie aan het worden in de gehele omgeving, iedereen kijkt daar weer naar uit.

De zomerbraderie is van strandopgang de Boekanier tot strandopgang Groede 700 á 800 mtr lengte.

Nu willen wij vanaf strandopgang Groede 25 kramen plaatsen met een Ibiza en Hippiefair. Wij weten zeker dat dit een grandioos succes kan worden.

Dus heeft u echte Ibiza of Hippie artikelen dan zijn wij op zoek naar u.

Wij plaatsen aan het begin van de fair wat foodkramen met gezellige terrassen erbij en ook komt de Banjoman, dus gezelligheid is dan verzekerd.

Elk jaar ongeveer 15000 bezoekers.

Wij zijn benieuwd wie hier aan mee wil werken wij wachten op uw inschrijving!

E-mailen
Bellen
Info