.

.


DATUM

PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PRIJS

(per meter)

10-08-2023

Voorthuizen

Zomerbraderie

Vakantiepark

Ackersate

 

10.30-17.30

45

€65

€12,50

Stroomaansluiting vanaf €10 af te rekenen ter plaatse.

Dit is elk jaar een druk bezochte zomerbraderie met veel vaste standhouders. Plaats voor 45 kramen en plaatsen met verschillende foodplaatsen. Geen friet en braadworst, hamburger.

Wel plaats voor een zalmroker, churros, oliebollen, poffertjes, loempiawagen, stroopwafels. Ook plaats voor verschillende kinderattracties zoals eendje vis, suikerspin.

Dit is een heel groot vakantiepark met zeer veel toeristen. In de zomer zit de gehele vakantie periode propvol.

Een zeer gewilde zomerbraderie die snel vol zit met veel vaste standhouders die indien ze op tijd inschrijven voorrang krijgen op een plaats.

Wij  beginnen vroeg met de inschrijving zodat iedereen die graag weer terug wil komen op deze braderie op tijd kan inschrijven.

Er wordt altijd veel aan reclame gedaan zodat heel het park weet wanneer de zomerbraderieën er weer zijn. Ook zijn de gasten elk jaar weer in grote getallen aanwezig op de braderie.

Er is ook plaats voor hobbyisten maar helaas kunnen we geen korting geven op het standgeld omdat dit voor iedereen elk jaar een goede braderie is en wij het niet eerlijk vinden dat de prijs dan variabel is.

 

E-mailen
Bellen
Info