.

.


DATUM

PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PRIJS

(per meter)

16-04-2023

Bemmel

Voorjaarsbraderie

tijdens de

Modekoopzondag

11.00-17.00

100

€65

€12,50

Stroomaansluiting voor food €15 per aansluiting, voor nonfood €10 per aansluiting.

Deze modekoopzondag is een begrip in Bemmel en omstreken en ook elk jaar druk bezocht.

Ook hobbykramen zijn welkom indien alles wel zelf gemaakt is en u geen handel drijft dus geen massa op de kraam.  De kosten zijn dan €45 incl btw per kraam.

Op het marktplein is plaats voor enkele leuke kinderattracties zoals een bungee trampoline, draai- of zweefmolen, eendjevissen-, touwtje trekken, suikerspin, popcorn of andere leuke kinderdingetjes.

We willen van het marktplein een leuk kinderplein maken.  Er is ook plaats voor kinderen met een kleedje dus een kinderkleedjesmarkt.

Voor foodtrucks is ook plaats. We rekenen voor deze de normale meterprijs alleen komen er kosten bij voor de stroomaansluiting.

Dus heeft u een poffertjeswagen, churroswagen, loempiawagen, hamburger, braadworst, curryworst, beenham, oliebollen, viswagen, paling- of zalmroker, enz dan is er ook plaats voor u.

De braderie wordt helemaal rond gebouwd door verschillende straatjes van het centrum. We denken ook aan een 25 tal kramen voor de hobby, curiosa, vintage, boekenmarkt. De prijs voor deze kramen is dan €45 incl btw.

Er is zoals elk jaar veel reclame voor de modeshow en de voorjaarsbraderie. Alle winkels zullen ook weer geopend zijn en verschillende doen ook mee met een kraam voor de winkel .

 

E-mailen
Bellen
Info