.

.


DATUM

PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

26-05-2022

Afferden

(Noord Limburg)

Hemelvaartsmarkt

10.00-18.00

75

€65

€12,50


Hobbykraam

€45


Stroomaansluiting €15 per aansluiting (alleen voor de foodplaatsen).


Op Hemelvaartsdag worden de Langstraat, de Kapelstraat, het dorpsplein aan de Dorpstraat, omgedoopt tot de Hemelvaartmarkt.

Lokale gelegenheden en verenigingen krijgen de mogelijkheid om zich op deze  dag te presenteren en leuke acties te ontwikkelen wat deze dag nog aantrekkelijker zal maken voor de bezoekers.

Ook komt er tegenover restaurant 't Kapelleke een podium met de hele middag live muziek, een draaimolen, suikerspin en andere leuke kinderaangelegenheden zoals kinderkleedjesmarkt enz.

Verderop bij Café de Pruuver aan de Langstraat komen ook verschillende aktiviteiten en ook de verenigingen zullen daar staan met leuke spelletjes enz.

Er is  ook plaats voor hobbykramen. Deze staan ook in de Langstraat aansluitend aan de verenigingen.

Op het dorpsplein komen ook verschillende foodplaatsen, stroom is daar aanwezig.

Dit wordt een gezellige Hemelvaartsmarkt met leuke kramen en veel variatie. Ook zal er veel aan reclame gedaan worden.

Afferden ligt dicht tegen de Duitse grens aan dus met Hemelvaartsdag komen hier veel Duitse toeristen doorheen met de auto maar ook veel met fiets.

Er liggen om Afferden heen ook verschillende campings en vakantieparken. Ook daar wordt reclame gemaakt voor deze markt.

Stichting Instyle Events, Jero Music de Vereniging en Ansja Events doen er alles aan om van deze dag een groot succes te maken.


E-mailen
Bellen
Info