.

.


DATUM

PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(KRAAM)

PLAATS

(PER METER)

03-04-2022

Wageningen

Lentemarkt

Centrum

12.00-17.00

75

€50

€10

Stroomaansluiting €10.

Het is koopzondag dus alle winkels in de Hoogstraat en Bergstraat zijn ook open vanaf ongeveer 12.00 uur.

Wij zoeken standhouders met bloemen, planten, bloembollen en andere tuingerichte artikelen. Bloemstukjes, tuinbeelden, enz.

Duurzame en lokale zelf geproduceerde streekproducten zoals geitenkaas, wijn, cupcakes, koffie- en theeproducten, fudge, parfum en andere bakproducten en noem maar op. Zo breed mogelijk dus.

Heeft u een landwinkel, geitenboerderij, zuivelboerderij, tuinderij, wijngaard, fruitkwekerij, enz. en wilt u uw producten aanprijzen dan is deze markt daar zeker geschikt voor. Ook komt er een schaapsherder met wat schaapjes.

Ook voor suikerspin, popcorn, snoepkraam, caniolie, chocozoenen, stroopwafels en een mooie grote sortering met droge worsten is zeker plaats.

Er is ook plaats voor wat gewone braderie artikelen zoals dames- en kinderkleding, zonnebrillen, lederwaren, hobbyisten, enz maar de overhand zal zijn duurzame en lokale streekproducten uit het gehele land.

Er is plaats voor 75 kramen en plaatsen. Rondom de markt liggen ook cafés en restaurants met leuke gezellige terrassen dus met het zonnetje erbij wordt dubbel gezellig met hopelijk veel publiek.

 

E-mailen
Bellen
Info