.

.


DATUM


PLAATS

 

EVENEMENT

 

TIJD

 

MAX.

KRAMEN

 

PRIJS

(kraam)

 

PLAATS

(per meter)

 

09-07-2022

Ede

Streekmarkt / Braderie

Mauritskazerne

10.00-16.00

20

€45

NIET

BESCHIKBAAR

Vanuit Puur Dichtbij worden er een kleine 10 kramen gevuld met boeren die producten laten proeven die u ook kunt kopen bij deze kramen.

Ansja Events is gevraagd om buiten de streekmarkt een 20 kramen braderie te vullen met gave producten die enigszins passen bij het thema streekmarkt maar het moeten vooral leuk gevulde kramen worden voor de bezoekers uit de regio.

Dus wij denken aan leuke hobbykramen zoals sieraden maken, poppenkleertjes, cadeau artikelen, woonaccessoires, vogelkooitjes, dierenartikelen, kunst en schilderijen, enz.

Braderiehandel zoals zomerse artikelen, zonnebrillen, korte broeken, t-shirts, leuke aparte dameskleding, speelgoed, badkleding, tupperware, jemako of andere schoonmaakartikelen, enz.

Wat is er te doen deze dag; binnen worden een aantal films gedraaid en zijn informatiestands over heerlijk eten uit Nederland.

Kijkje in de bananenkas, de eerste Nederlandse banaan is hier geteeld in samenwerking met Wageningse universiteit, staat op de parkeerplaats.

Pierre Wind, meester chefkok, is aanwezig om te koken met producten van de boer.

Er komt heel veel kinderentertainment te weten;

springkussens, miniboerderij, skelterbaan, pannenkoeken in de vorm van bananen (print je pannenkoek), Fotohuisje( bezoekers kunnen foto's laten maken), ballonnenclown, dj Play It Again (plaatjes draaien met een bakfiets), boerendansers en verschillende blaaskapellen.

Er word veel reclame gemaakt via stoepborden, flyers, raambiljetten, persberichten via kranten en radio.

Dit wordt echt groot opgezet  en ook de Gemeente Ede staat hier volledig achter dus het wordt zeker een groot succes.

 

E-mailen
Bellen
Info