.

.


DATUM


PLAATS

 

EVENEMENT

 

TIJD

 

MAX.

KRAMEN

 

PRIJS

(kraam)

 

PRIJS

(per meter)

 

09-07-2023

Heerle (N.B.)

Braderie

11.00-17.00

100+

€65

€12,50

Stroomaansluiting €10 per aansluiting (max 3500 watt).

Kraam voor hobbyisten (wel alles zelf gemaakt) kost €45 per kraam. Plaats voor 25 kramen met alleen hobby.

Er komt 4 dagen een feesttent op het grasveld in hartje dorp met locale artiesten en nog veel meer met als afsluiting op 9 juli een leuke gezellige braderie met plaats voor meer als 100 kramen en plaatsen.

De braderie komt in de Heerlesestraat, hartje centrum, het plein met de feesttent ligt aan dezelfde straat dus alles is een geheel .

We zoeken verschillende kinderattracties te weten een bungeetrampoline, draai- of zweefmolen, eendejevissen , touwtjetrekken, suikerspin,  popcorn.

Voor warme food is plaats voor poffertjes, churros, stroopwafels, palingroker, zalmroker, Luikse wafels met aardbeien en slagroom, banaan met slagroom en verder koude food zoals aardbeien, drogeworsten, fudge, chocozoenen, ijswagen, kaas, snoep, enz.

Wij willen een braderie met veel variatie aan artikelen met handelaren en hobbyisten uit geheel Nederland. De markt in Heerle werd voor corona ook al jaren georganiseerd is altijd druk bezocht.

Er komt zeker veel reclame via facebook, marktvisie, hollandse markten , hollandmarktland, flyers, raambiljetten, posters en spandoeken.

 

E-mailen
Bellen
Info