.

.


DATUM

PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PRIJS

(per meter)

20-07-2024

Stavenisse

Braderie tijdens

Havendag

10.00-17.00

80

€65

€12,50

Stroomaansluiting €10.

Hobbykraam wel alles zelf gemaakt en geen massa productie kost €45 incl btw er is beperkt plaats voor hobbykramen, ongeveer 10 stuks.

Stavenisse ligt op het prachtige eiland Tholen helemaal op uiterste puntje de tocht erheen is al een belevenis  door de schoonheid van de natuur.

Rond en in de buurt van Stavenisse liggen veel campings en vakantieparken er wordt dan ook veel reclame gemaakt  op deze locaties.
Ook zullen in de overige dorpen op het eiland reclame gemaakt worden voor dit nieuwe maar fantastische evenement Havendag Stavenisse.

Vroeger was hier al een zomerbraderie die altijd standhouders trok uit geheel Nederland de vereniging die het toen deed is op een moment  er mee gestopt.

Dit jaar is weer gestart met een Havendag zonder braderie deze was zo,n succes dat er ook nu weer een leuke zomerbraderie bij komt.

Er komen ook 10 oude ambachten die staan op het ambachtelijke Haventje van Stavenisse  met aansluitend de braderie door de Voorstraat en Van der Leck de Clerqplein.

Er is ook plaats voor verschillende foodstands zoals poffertjes, churros, viswagen, zalm of palingroker, loempiawagen, Luikse wafels, crepe's, stroopwafels, suikerspin, popcorn.

Ook is er plaats voor een bungee trampoline of een draaimolen, eendje vissen.

E-mailen
Bellen
Info