.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PRIJS

(per meter)

07-09-2024

Zevenbergen

Braderie tijdens

de Havendagen

10.00-17.00

150

€70

€15

ook voor food!


Stroomaansluiting voor food is €15 per aansluiting max 3000 watt.

Stroom voor nonfood, indien aanwezig op de plaats waar u staat ingedeeld, is €10 per aansluiting.

Staat u niet in de buurt van een stroomaansluiting met nonfood dan dient u stroom te vragen bij een huis of winkel dat regelt u dan zelf, Ansja Events is daarvoor niet verantwoordelijk.

Er mogen geen auto's achter de kramen ook niet in of naast de kraam. Ook voor food is er geen mogelijkheid voor een auto achter uw kraam dus houdt u daar rekening mee wat betreft een koelwagen.

Er is plaats voor 25 hobbykramen verdeeld over de braderie. Een kraam kost €45 incl btw maar alles moet dan zelf gemaakt zijn dus geen massa productie.

Deze braderie vind plaats voor de 3e maal en is goed bezocht. Ook vorig jaar met warm weer was iedereen weer zeer tevreden.

Wilt u dezelfde plaats als vorig jaar en u schrijft op tijd in dan houden wij daar rekening mee.

Er wordt weer van alles georganiseerd; podium met muziek en allerlei andere optredens, oude ambachten, dweilorkest, hobbymarkt, ballonnenclown, stormbaan, foodtrucks, winkelierskramen met leuke aanbiedingen, standwerkers enz.

Ook in 2024 komt er weer een hoop reclame voor deze Havendagen waar de braderie een onderdeel van is. Er komt weer veel variatie aan branches.
Ook huisdecoratie, woondecoratie, kunst, schilderijen, enz. is zeker ook plaats voor.

De braderie loopt rond de Noord- en de Zuidhaven dus u staat overal even goed.

E-mailen
Bellen
Info